Meniu Anunt

Vanzari spatii comerciale Gura Vulcanei - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
2

€ 63.000

  • 317 m2
  • Compartimentat
  • 2007

Constructie industriala supra etajata partial cu destinatie comercial industiala, cu structura constructiva tip hala cu fundatie continua di...

€ 63.000

Actualizat acum 7 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Gura Vulcanei? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Gura Vulcanei. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Gura Vulcanei vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Gura Vulcanei in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Gura Vulcanei!

Sunt suficiente ofertele din Gura Vulcanei?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Moreni (1 oferte) si din Pucioasa (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Gura Vulcanei consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.