Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Camere
Pret
Etaj
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari apartamente Iasi

2C, et1/4, zona Garii

‎€ 41.500
  • 2 camere
  • 40 m2
  • Semidecomandat
  • Etaj: 1/P+4
  • Constructie 1978
Va propun spre vanzare 2C semidecomandat, et1/4, tamplarie PVC, vedere la strada, usa metalica, termosistem, scara curat...
Actualizat acum 9 ore

Bucsinescu Rezidence

Vino sa traiesti civilizat in noul complex rezidential din Iasi cu 500 de apartamente inteligente! Preturi de la €46.800 (TVA INCLUS) Siguranta ACCES PE BAZA DE CARD PERSONAL Din clipa in care ai[...]
Bucsinescu Rezidence
Bucsinescu Rezidence

Cauti anunturi despre vanzari apartamente in orasul Iasi? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Iasi. Simplificam la maxim modul in care gasesti apartamente pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Iasi vanzari de apartamente!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari apartamente Iasi in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de apartamente? Intra acum pe listarea de inchirieri apartamente Iasi!

Sunt suficiente ofertele din Iasi?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari apartamente din Pascani (28 oferte) si din Miroslava (16 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Iasi consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.