Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Camere
Pret
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari case/vile Iasi

Casa ,zona semi-centrala,120mp

‎€ 135.000
  • 4 camere
  • 118 m2
  • Decomandat
  • Suprafata teren: 508 mp
  • Constructie 2017
Agentia UNU Imobiliare va ofera spre achizitie o casa situata in imediata apropierea Casei Memoriale Ion Creanga ,zona c...
Actualizat acum 3 ore

Ansamblul Rezidential Firenze

Ansamblul Rezidential Firenze este amplasat in apropiere de Dedeman Manta Rosie, intr-o zona usor accesibila si lipsita de poluarea orasului. Blocul este construit din caramida pe cadre din beton si a[...]
Ansamblul Rezidential Firenze
Ansamblul Rezidential Firenze

Cauti anunturi despre vanzari case/vile in orasul Iasi? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Iasi. Simplificam la maxim modul in care gasesti case/vile pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Iasi vanzari de case/vile!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari case/vile Iasi in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de case/vile? Intra acum pe listarea de inchirieri case/vile Iasi!

Sunt suficiente ofertele din Iasi?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari case/vile din Horpaz (45 oferte) si din Miroslava (24 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Iasi consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.