Meniu Anunt

Cerinte privind continutul si aspectul anunturilor

Utilizatorii au obligatia de a furniza informatii complete si corecte in ceea ce priveste proprietatea promovata (in special privind pretul si suprafetele). Este interzisa introducerea la anunturi, de informatii incorecte sau care genereaza confuzie. Titlul anuntului va fi generat automat de catre platforma Titirez.ro pentru toate anunturile postate la sectiunea Particulari, fara exceptie.

In timpul procesului de inserare, Utilizatorul trebuie sa completeze campurile obligatorii, iar in masura in care cunoaste informatiile suplimentare cerute prin formularul de introducere sa completeze cat mai explicit aceste campuri.

Nu este permisa publicitatea pentru mai mult de o proprietate pe anunt.

Anunturile pot fi ilustrate cu fotografii. Utilizatorul se obliga sa insereze in bazele de date ale Platformei titirez.ro numai acele fotografii pe care este autorizat sa le utilizeze fara restrictii si care nu sunt grevate de drepturi ale unor terti - in special de drepturi de proprietate intelectuala ale unor terti. Fotografiile utilizate nu trebuie sa induca in eroare si trebuie sa reflecte starea actuala a proprietatii oferite in anunt. Introducerea de imagini poate reprezenta un factor determinant in procesul de vanzare/inchiriere. Este interzisa folosirea de imagini care nu au legatura cu proprietatea. Este interzisa folosirea de imagini care prezinta insemne (watermark, sigla, denumire sau altele) ale altor site-uri imobiliare concurente; Este interzisa introducerea unei imagini de mai multe ori (imagini duplicat).

Anuntul nu poate incalca prevederile legale sau bunele moravuri prin formulare, continut, prezentare vizuala sau scopul urmarit. Este interzisa postarea de anunturi discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, dizabititatilor, bolilor cronice necontagioase, infectarii HIV, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii asimilabile.

In general nu este permisa intr-un anunt includerea de legaturi spre pagini web externe sau spre alte surse externe de informatii. Legaturile in acest sens se refera si la pagini web neactivate (URL-uri) si parti ale acestora. Sunt exceptate legaturile spre imagini suplimentare ale proprietatilor gazduite extern, fisiere PDF sau prezentari multimedia, daca acestea contin informatii suplimentare privind proprietatea publicata (de ex. expertiza proprietatii, prezentare video etc.).

In plus, nu este permisa includerea in anunturi a asa-numitelor numere ale liniilor telefonice (servicii cu valoare adaugata) care, atunci cand sunt apelate, au drept rezultat taxe telefonice mai ridicate pentru apelanti.

Nu se admit anunturi cu continut ilegal, imoral, sau care nu au legatura cu tematica sitului.

Nu se admit cuvinte obscene sau orice anunturi care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice.

Este interzisa folosirea adreselor de email din paginile acestui site pentru trimiterea SPAM.

Este interzis abuzul de orice fel cu privire la serviciul oferit.

Anunturile care contravin celor de mai sus nu vor fi publicate/vor fi sterse din baza de date accesibila celorlalti Utilizatori.

Raspunderea pentru continutul anunturilor

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul anunturilor. Societatea nu garanteaza pentru corectitudinea sau caracterul complet al anunturilor.

Societea exclude orice garantie si raspundere pentru conformitatea anunturilor cu prevederile legale.

Societea exclude in special orice garantie sau raspundere care deriva din faptul ca contractele de vanzare-cumparare negociate sau incheiate pe baza anunturilor publicate pe Platforma Titirez.ro nu sunt valabile in conformitate cu legislatia aplicabila, sau au drept rezultat dezavantaje juridice sau economice pentru una sau ambele parti ale contractului de vanzare-cumparare.


Plata prin SMS

Plata se va efectua prin SMS cu ajutorul partenerului nostru Mobilpay. Trebuie sa aveti un un telefon mobil cu abonament sau cartela in retelele OrangeVodafoneTelekom sau DIGI. Tariful aferent pentru fiecare anunt postat va fi evidentiat pe factura emisa de operatorul de telefonie mobila sau scazut din creditul cartelei, dupa caz. Operatorii de telefonie mobila au limitat suma ce poate fi platita prin SMS de pe acelasi numar de telefon la maxim 20 de EURO pe luna. Puteti depasi aceasta limita facand plata prin SMS de pe alt numar de telefon, inclusiv de pe cartele PrePay. Utilizatorul final va plati suma alocata perioadei de publicare alese plus valoarea TVA-ului. Utilizatorul final nu mai plateste nicio alta taxa sau comision, totusi este posibil ca acesta sa plateasca contravaloarea unuia sau mai multor sms-uri cu tarif normal in functie de procedura de plata implementata de fiecare operator.

Motorul De Imobiliare SRL nu acorda factura pentru platile efectuate prin SMS. Suma aferenta platii se va regasi pe factura emisa de operatorul de telefonie mobila pentru abonamente sau pe factura de achizitie credit in cazul cartelelor prepay.

Plata prin card, transfer bancar

Aceste tipuri de plati se efectueaza prin pagina securizata a Netopia Payments. Toate detaliile legate de modul in care se desfasoara procesul de plata le gasiti aici: www.netopia-payments.com/servicii/plati-online-cu-cardul/

In caz de denuntare unilaterala din partea Clientului, Societatea este cea care va avea obligatia de a verifica indeplinirea conditiilor denuntarii, precum si de a verifica indeplinirea conditiilor de rambursare a pretului platit catre Utilizator.

Toate informatiile si documentele legate de tranzactii vor fi pastrate de catre Motorul De imobiliare pe o perioada de minim 12 luni de la data efectuarii lor. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele bancii procesatoare. Titirez.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Motorul De Imobiliare SRL acorda factura fiscala la cerere pentru platile efectuate prin card.

Activarea serviciului

Activarea serviciului achitat de catre utilizator se face in termen de 24 de ore de la confirmarea platii de catre procesatorii de plati prin card sau sms. Serviciile si platile aferente sunt nominale, astfel orice sesizare va fi insotita de Nume, Telefon si IDul anuntutului pentru care s-a efectuat plata. Un utilizator nu poate transfera beneficiile platite pe un anunt ID unic catre un alt anunt. In cazul in care plata a fost facuta din greseala pentru un anunt incomplet sau gresit, utilizatorul are la dispozitie 2 zile lucratoare sa sesizeze acest lucru pe adresa [email protected].


Mentiuni speciale

MobilPay, va reţine pentru fiecare chargeback pierdut de către comerciant pe motivul “nelivrării de bunuri/servicii” o taxă de 20 euro + TVA. Asadar, Motorul De Imobiliare va returna contravaloarea serviciului achitat de catre utilizatorul site-ului Titirez.ro in baza unei cereri formulate in scris si trimise pe adresa [email protected], daca si numai daca utilizatorul dovedeste ca nu a beneficiat de serviciile achitate, iar situatia raportata de catre utilizator nu a putut fi rezolvata din punct de vedere tehnic sau comercial in termen de 2 zile lucratoare de la inregistrarea solicitarii. Sesizarile privind modificarea titlului unui anunt nu se vor lua in considerare. Titlul anuntului este generat automat de catre platforma Titirez.ro pentru toate anunturile postate la sectiunea Particulari, fara exceptie.