Meniu Anunt

Inchirieri spatii comerciale Brasov - 8 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
9

€ 2.000 / luna

  • 300 m2
  • Open Space
  • 1980

Smart Imobiliare va propune spre inchiriere un spatiu comercial open space, situat in zona Astra. Imobilul este situat la parterul unei cl...

€ 2.000 / luna

Actualizat acum 4 săptămâni
Arata telefon
7

€ 1.000 / luna

  • 100 m2
  • Compartimentat
  • 1980

Smart Imobiliare va propune spre inchiriere un spatiu comercial cu 2 incaperi, situat in zona Garii. Imobilul este situat la parterul unui b...

€ 1.000 / luna

Actualizat acum o lună
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii comerciale in orasul Brasov? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Brasov. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Brasov inchirieri de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii comerciale Brasov in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii comerciale Brasov!

Sunt suficiente ofertele din Brasov?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii comerciale din Fagaras (2 oferte) si din Drumul Carului (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Brasov consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.