Meniu Anunt

Vanzari case/vile Cluj-Napoca - 171 rezultate

Salveaza cautarea ×
Camere
Pret
Etaje
Suprafata
An constructie
Suprafata teren
Salveaza cautarea

TCS Urban Villas

Ti-am pregătit o MEGAsurpriză pentru orice vilă individuală, vei primi CADOU un jacuzzi electric, ce va fi instalat în curte, respectiv o piscină exterioară (în functie de suprafata terenului[...]
TCS Urban Villas
TCS Urban Villas

Cauti anunturi despre vanzari case/vile in orasul Cluj-Napoca? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Cluj-Napoca. Simplificam la maxim modul in care gasesti case/vile pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Cluj-Napoca vanzari de case/vile!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari case/vile Cluj-Napoca in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de case/vile? Intra acum pe listarea de inchirieri case/vile Cluj-Napoca!

Sunt suficiente ofertele din Cluj-Napoca?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari case/vile din Turda (92 oferte) si din Maia (58 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Cluj-Napoca consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.