Meniu Anunt

Inchirieri spatii industriale Cluj-Napoca - 41 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
Premium
5

€ 4.895 / luna

  • 1088 m2
  • Open Space
  • 2008

Hala moderna potrivita pentru orice fel de activitate de productie sau depozitare. Spatiu construit la cele mai inalte standarde calitativ...

€ 4.895 / luna

Actualizat acum 4 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Cluj-Napoca? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Cluj-Napoca. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Cluj-Napoca inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Cluj-Napoca in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Cluj-Napoca!

Sunt suficiente ofertele din Cluj-Napoca?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Floresti (11 oferte) si din Gilau (8 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Cluj-Napoca consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.