Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari spatii comerciale Moreni

Vanzare afacere

‎€ 250.000
  • 376 m2
  • Open Space
  • Suprafata teren: 2300 mp
Vanzare afacere, la cheie, Valea Lunga-Cricov Va prezentam in vederea vanzarii, o fabrica de paine, impreuna cu toate b...
Actualizat acum 4 săptămâni

Spatiu comercial

‎€ 74.000
  • 304 m2
  • Compartimentat
  • Constructie 2007
C1 - spatiu comercial fast-food C2 - Depozit pe structura metalica Proprietatea analizata este situata in municipiul M...
Actualizat acum o lună

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Moreni? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Moreni. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Moreni vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Moreni in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Moreni!

Sunt suficiente ofertele din Moreni?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Targoviste (3 oferte) si din Gheboieni (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Moreni consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.