Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Camere
Pret
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Inchirieri case/vile Iasi

Casa Bucium - Paun, mobilata

‎€ 1.000 / luna
  • 6 camere
  • 220 m2
  • Decomandat
  • Suprafata teren: 2200 mp
  • Constructie 1990
A venit timpul sa va mutati! Agentia Imobiliara Casa Alba va sprijina in gasirea celei mai potrivite locuinte pentru d...
Actualizat acum 3 ore

Ansamblul Rezidential Firenze

Ansamblul Rezidential Firenze este amplasat in apropiere de Dedeman Manta Rosie, intr-o zona usor accesibila si lipsita de poluarea orasului. Blocul este construit din caramida pe cadre din beton si a[...]
Ansamblul Rezidential Firenze
Ansamblul Rezidential Firenze

Cauti anunturi despre inchirieri case/vile in orasul Iasi? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Iasi. Simplificam la maxim modul in care gasesti case/vile pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Iasi inchirieri de case/vile!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri case/vile Iasi in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de case/vile? Intra acum pe listarea de vanzari case/vile Iasi!

Sunt suficiente ofertele din Iasi?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri case/vile din Holboca (1 oferte) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Iasi consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.