Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Camere
Pret
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Inchirieri case/vile Iasi

Casa Bucium - Paun, mobilata

‎€ 1.000 / luna
  • 6 camere
  • 220 m2
  • Decomandat
  • Suprafata teren: 2200 mp
  • Constructie 1990
A venit timpul sa va mutati! Agentia Imobiliara Casa Alba va sprijina in gasirea celei mai potrivite locuinte pentru d...
Actualizat acum 43 minute

Copou Residence

Amplasat in zona Copou, zona cu importanta istorica a Iasului, unde se afla vestita Universitate "Alexandru Ioan Cuza", Universitatea Agronomica, licee renumite cum ar fi Negruzzi, Eminescu, campusuri[...]
Copou Residence
Copou Residence

Cauti anunturi despre inchirieri case/vile in orasul Iasi? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Iasi. Simplificam la maxim modul in care gasesti case/vile pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Iasi inchirieri de case/vile!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri case/vile Iasi in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de case/vile? Intra acum pe listarea de vanzari case/vile Iasi!

Sunt suficiente ofertele din Iasi?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri case/vile din Munteni (3 oferte) si din Valea Adanca (2 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Iasi consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.