Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Gulia - 2 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Premium
Up!
1

€ 38.390

  • Intravilan
  • 1745 mp

Vanzare Teren zona Tartasesti - Gulia, in judetul Dambovita, comuna Tartasesti, sat Gulia, in suprafata de 1745 mp. Terenul este situat intr...

€ 38.390

Actualizat acum 6 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Gulia? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Gulia. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Gulia vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Gulia in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Gulia!

Sunt suficiente ofertele din Gulia?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Tartasesti (7 oferte) si din Targoviste (6 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Gulia consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.