Meniu Anunt

Inchirieri spatii birouri Bucuresti - 433 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
Premium
22

€ 1.800 / luna

  • 200 m2
  • Flexibil
  • 2010

Spatii pentru birouri in supr. de 200 mp contorizate separat, cu poibilitate parcare in garaj, amenajate, renovate, in imobil nou, foarte us...

€ 1.800 / luna

Actualizat acum 17 ore
Arata telefon
Comision 0
Up!
7

€ 460 / luna

  • 46 m2
  • Open Space
  • 1987

DREAM HOUSE IMOBILIARE va propune spre inchiriere spatii birouri intr-o cladire de birouri aflata in Baneasa construita in anul1987. Birouri...

€ 460 / luna

Actualizat acum 3 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii birouri in orasul Bucuresti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Bucuresti. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii birouri pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Bucuresti inchirieri de spatii birouri!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii birouri Bucuresti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii birouri? Intra acum pe listarea de vanzari spatii birouri Bucuresti!

Sunt suficiente ofertele din Bucuresti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii birouri din Pantelimon (6 oferte) si din Berceni (5 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Bucuresti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.