Meniu Anunt

Inchirieri spatii industriale Iasi - 10 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
Comision 0
7

EUR 1.000 / luna

  • 280 m2
  • Compartimentat
  • 2000

Spatiu comercial/productie de 280 mp in Zona Industriala Un spatiu comercial sau de productie/depozitare de inchiriat de 280 mp pretabil pe...

EUR 1.000 / luna

Actualizat acum 2 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Iasi? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Iasi. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Iasi inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Iasi in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Iasi!

Sunt suficiente ofertele din Iasi?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Tomesti (2 oferte) si din Miroslava (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Iasi consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.