Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Constanta - 153 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
3

€ 155.000

  • Intravilan
  • 1025 mp

Va oferim spre vanzare teren constructii intravilan, cu suprafata de 1025 mp si o deschidere stradala de 21 ml situat in zona Km. 5 din cons...

€ 155.000

Actualizat acum 10 ore
Arata telefon
4

€ 25.000

  • Intravilan
  • 667 mp

Teren intravilan suprafata 667 mp, deschidere de 12 ml, construibil, intre case, ingradit,pomi, titlu de proprietate, cadastru si intabular...

€ 25.000

Actualizat acum 10 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Constanta? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Constanta. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Constanta vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Constanta in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Constanta!

Sunt suficiente ofertele din Constanta?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Costinesti (46 oferte) si din Navodari (42 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Constanta consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.