Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Constanta - 8 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
10

€ 470.000

  • 365 m2
  • Open Space
  • 2010

Amplasat la strada asfaltata usor accesibil. Hala de productie, amenajata 320 mpu, plus teren mare 5900mp, ideala pentru activitati industri...

€ 470.000

Actualizat acum 6 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Constanta? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Constanta. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Constanta vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Constanta in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Constanta!

Sunt suficiente ofertele din Constanta?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Poiana (2 oferte) si din Medgidia (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Constanta consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.