Meniu Anunt

JOHN JOHNY REAL ESTATE DEVELOPMENT

Inapoi la agentii
JOHN JOHNY REAL ESTATE DEVELOPMENT
76 anunturi
Bucuresti, Romania - vezi harta

John Johny Real Estate Development este compania de imobiliare specializata in vânzare,cumparare, închiriere de garsoniere, apartamente, case-vile, terenuri intravilane si extravilane, birouri, spatii comerciale si spatii industriale. Cu peste 10 ani de experienta în domeniul imobiliarelor, compania ofera consultanta specializata fiind orientata satisfacerii nevoilor clientilor. Accesibilitatea si orientarea catre client sunt cuvintele cheie cu care lucram. Viziunea noastra despre domeniul imobiliar cuprinde principii simple: 1.Ai la îndemâna cele mai atractive oferte 2. Cauti usor si rapid 3.Selectezi si analizezi ofertele cele mai avantajoase 4.Cu un simplu click poti lua legatura cu agentul specializat 5.Gasesti anunturile preferate într-un singur loc , le salvezi , doar accesând codul proprietatii. Valorile pe care ne bazam sunt simplitatea- pentru ca ne dorim ca eforturile noastre sa va satisfaca nevoile în permanenta. Facem totul cu pasiune pentru a avea cele mai bune re Citeste mai mult..

Agentii nostri

12

€ 4.900.000

  • 50 camere
  • 4175 m2
  • 435 mp
  • 2019

Agentia imobiliara JOHN JOHNY REAL ESTATE DEVELOPMENT va ofera spre vanzare un imobil cu proiect "APARTHOTEL" situat in centrul Capitalei, B...

€ 4.900.000

Actualizat acum 8 ore
Arata telefon
Contacteaza agentia
0731...afiseaza telefon
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.