Meniu Anunt
10-05-2024

Titirez Magazine

share:

Titirez Magazine
Titirez Magazine este un real punct de reper in domeniul imobiliar. In paginile acesteia veti gasi cele mai interesante oferte imobiliare, dar si informatii proaspete din partea unor specialisti de incredere.

Titirez Magazine a devenit deja o traditie in piata imobiliara din Romania! An de an, am lansat o noua editie - de fiecare data mai buna si mai bogata in informatii si oferte atractive pentru cumparatori. 

Titirez Magazine este distribuita GRATUIT la toate targurile imobiliare din Capitala, dar si in business lounge-uri, centre de afaceri, notariate si alte locatii premium. Mai jos puteti rasfoi editiile precedente ale publicatiei, dar si sa aflati mai multe detalii despre cum va puteti promova eficient business-ul in cadrul acesteia!

 

 Editie de Colectie: Titirez Magazine

Primavara si toamna sunt sezoanele cele mai importante in imobiliare, perioadele perfecte pentru a va promova afacerea in noua editie a Titirez Magazine. Continuam seria de surprize cu o distributie mult mai mare!

Ce surprize pregatim?

Titirez Magazine se va distribui in cadrul celor mai mari targuri imobiliare din Bucuresti, la fel ca si pana acum. IN PLUS, pregatim o mare surpriza!
In premiera fata de editiile precedente, Titirez Magazine va fi distributa in centre de afaceri, cladiri de birouri, hoteluri, notariate, centre medicale si SPA. O distributie mult mai larga, pentru expunerea maxima a mesajului dumneavoastra!

Imaginea conteaza!
Promoveaza-ti afacerea in Titirez Magazine

Calitate inainte de toate

Titirez Magazine are un concept grafic deosebit si este imprimata in format Glossy, de mare calitate si in culori vii. Noi ne putem ocupa de intreaga creatie, astfel incat sa aveti parte de cea mai eleganta prezentare. 

Tiraj record!

Titirez Magazine va fi dstribuita GRATUIT la toate targurile imobiliare importante din aceasta primavara si toamna, dar si in centre de afaceri, cladiri de birouri, hoteluri, notariate, centre medicale si SPA.

Peste 10.000 de exemplare vor ajunge in mainile unei audiente de calitate. 

Audienta potrivita pentru afacerea ta

Titirez Magazine va fi distribuita GRATUIT catre participantii la targurile imobiliare din primavara si toamna, dar si catre persoane cu venituri consistente din puncte bine alese ale orasului. 
Mesajul tau va ajunge direct la cei care sunt interesati serios de o achizitie imobiliara in viitorul apropiat. dar si la posibili investitori. 

Alatura-te celor mai cunoscuti specialisti din imobiliare si adreseaza-te direct publicului tau tinta! Pentru mai multe detalii legate de aparitia in Titirez Magazine, contacteaza-ne:
Costina Petrescu -  0722 623 884 / [email protected]
Irina Spirache - 0725 200 023 / [email protected]
Corina Popescu - 0752 881 199 / [email protected]