Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Amplasament
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari terenuri constructii Pantelimon

Pantelimon - Rascoalei

‎€ 20.000
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 1036 mp
Loturi de teren cu suprafete de 1037mp, 955mp si 522mp, dezmembrate dintr-un lot de 50.000mp cu deschidere la str. Rasco...
Actualizat acum 2 ore

Teren intravilan

‎€ 307.000
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 21503 mp
Proprietate tip teren intravilan in suprafata de 21.503 mp, amplasat in zona de nord a orasului Pantelimon, pe platforma...
Actualizat acum o săptămână

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Pantelimon? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Pantelimon. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Pantelimon vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Pantelimon in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Pantelimon!

Sunt suficiente ofertele din Pantelimon?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Mogosoaia (44 oferte) si din Buftea (23 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Pantelimon consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.