Meniu Anunt

Imobiliare Pantelimon - 360 rezultate

Inchide filtrele
Tip oferta
Tip imobil
Premium
Up!
34

€ 3.700 / luna

  • 595 m2
  • Open Space
  • 1590 mp
  • 2022

K Imobiliare propune hala construita pe un lot de teren cu adancime ade aproximativ 42-43 m si o latime la drumul de servitude de 37 m Ha...

€ 3.700 / luna

Actualizat acum 13 ore
Arata telefon

Fii mai aproape de locuinta perfecta din Pantelimon cu Titirez

Gaseste-ti locuinta perfecta intr-un oras care sa te bucure prin toate aspectele importante pentru tine. Pantelimon este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. Fie ca iti doresti o locuinta in centrul orasului sau una in cartiere mai departe de aglomeratie, gasesti oferte ce vor satisface orice dorinta. Titirez.ro iti pune la dispozitie cele mai bune anunturi imobiliare gratuite. Cauti garsoniere de inchiriat in Pantelimon? Esti mai aproape ca oricand de a te muta in Pantelimon cu anunturile de pe Titirez.ro.

Cele mai bune oferte imobiliare din Pantelimon

Indiferent de tipul proprietatii pe care o cauti, pe Titirez vei descoperi o multime de oferte direct de la proprietari si dezvoltatori sau prin intermediari imobiliari. Daca te muti singur, avem o gama larga de anunturi imobiliare cu vanzari garsoniere si apartamente din Pantelimon. Pentru micii afaceristi am pregatit anunturi cu vanzari terenuri, spatii comerciale sau industriale in Pantelimon. Site-ul nostru este creat pentru a-ti usura si simplifica cautarile. Fie ca te intereseaza ofertele noastre de vanzari case Pantelimon sau inchirieri apartamente, gasesti rapid anunturi relevante prin simpla selectare a categoriei.

Daca te intereseaza ofertele noastre si dintr-un alt oras din tara, iti recomandam anunturile cu imobile din Bragadiru sau cele din Otopeni . Dispunem de aceeasi diversitate de oferte pentru oricare alt oras. Foloseste filtrele de cautare pentru a selecta alte criterii si vei gasi mult mai rapid anunturile imobiliare care te intereseaza. De exemplu, pentru apartamente din Pantelimon cu 2 camere, poti contacta direct proprietarii anunturilor pentru orice fel de informatie.