Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Amplasament
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari terenuri constructii Domnesti

Vanzare teren Domnesti.

‎€ 400.000
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 16000 mp
Terenul este in zona Clinceni- Putu Olteni. Este pretabil pentru ansamblu rezidential. Gaze si curentul sunt in fata ter...
Actualizat acum 20 ore

Teren 400 mp Domnesti

‎€ 12.000
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 400 mp
teren de casa in suprafata de 400mp , localizarea este in spatele Ansamblului Curtea Domneasca , langa Irish Villa, drum...
Actualizat acum 3 zile

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Domnesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Domnesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Domnesti vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Domnesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Domnesti!

Sunt suficiente ofertele din Domnesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Mogosoaia (44 oferte) si din Pantelimon (32 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Domnesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.