Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Domnesti - 25 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Premium
3

€ 332.472

  • Extravilan
  • 13853 mp

Terenul se afla in zona Domnesti, in apropiere de depozitul Emag si Agricover. Terenul este extravila agricol, are 2 deschideri la doua str...

€ 332.472

Actualizat acum 17 ore
Arata telefon
2

€ 28.000

  • Intravilan
  • 700 mp

Apulum94 va ofera spre vanzare un teren situat in Domnesti, la 3 km de Bucuresti, cu acces facil spre zonele de interes. Terenul este poziti...

€ 28.000

Actualizat acum 17 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Domnesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Domnesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Domnesti vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Domnesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Domnesti!

Sunt suficiente ofertele din Domnesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (41 oferte) si din Bragadiru (16 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Domnesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.