Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Domnesti - 22 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Up!
6

€ 65.800

  • Intravilan
  • 4700 mp

Concept Imobiliare va ofera la vanzare un teren de 4700 mp, situat in vatra satului Teghes dubla deschidere,18 ml, strazi cu utilitati, gaze...

€ 65.800

Actualizat acum 14 ore
Arata telefon
3

€ 33.000

  • Intravilan
  • 1725 mp

Teren cu suprafata totala de 1725 mp nu beneficiaza de utilitati - in zona electricitatea si gazele se afla la cca. 40 ml; principalele arte...

€ 33.000

Actualizat acum 3 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Domnesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Domnesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Domnesti vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Domnesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Domnesti!

Sunt suficiente ofertele din Domnesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (41 oferte) si din Bragadiru (31 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Domnesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.