Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Snagov - 18 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
4

€ 225.000

  • Intravilan
  • 900 mp

Va oferim unul dintre ultimele terenuri cu deschidere la lacul Snagov. Este o locatie ideala pentru construirea unei vile cu o priveliste su...

€ 225.000

Actualizat acum 16 ore
Arata telefon
7

€ 20.000

  • Intravilan
  • 500 mp

K Imobiliare Consult va prezinta spre vanzare loturi de teren intre 500 si 800 mp situate in intravilanul comunei Snagov. Toate utiliatile t...

€ 20.000

Actualizat acum 17 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Snagov? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Snagov. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Snagov vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Snagov in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Snagov!

Sunt suficiente ofertele din Snagov?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (41 oferte) si din Bragadiru (31 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Snagov consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.