Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Snagov - 21 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
5

€ 209.000

  • Intravilan
  • 3800 mp

Snagov - ofer spre vanzare teren intravilan, construibil, situat in apropriere de 'Vila 23', avand o suprafata de 3800mp, deschidere la 2 st...

€ 209.000

Actualizat acum o zi
Arata telefon
7

€ 580.000

  • Intravilan
  • 20000 mp

SNAGOV-TEREN, Suprafata 1,5 hectare, parcelat astfel, 9500 mp, 5000 mp, teren intravilan. Se poate vinde si parcelat, iesire la strada asfal...

€ 580.000

Actualizat acum 3 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Snagov? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Snagov. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Snagov vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Snagov in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Snagov!

Sunt suficiente ofertele din Snagov?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (40 oferte) si din Buftea (20 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Snagov consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.