Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Snagov - 12 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Premium
2

€ 175.000

  • Intravilan
  • 2500 mp

Iată o oportunitate unică de a cumpăra un lot de teren in suprafata de la 2500mp pentru constructie casa amplasat pe malul binecunoscutului...

€ 175.000

Actualizat acum 4 ore
Arata telefon
15

€ 155.820

  • Intravilan
  • 5194 mp

Teren 5194mp DN1 Snagov, ideal Benzinarie/Spatiu Servicii Deschidere 70ml DN1, 58ml drum secundar Aflat in imediata vecinatate a compl...

€ 155.820

Actualizat acum 5 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Snagov? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Snagov. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Snagov vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Snagov in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Snagov!

Sunt suficiente ofertele din Snagov?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (43 oferte) si din Domnesti (27 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Snagov consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.