Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Sabareni - 9 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
5

€ 15.000

  • Extravilan
  • 1000 mp

GULIA -Sabareni, intre paduri, vanzare loturi de 500 mp cu deschidere de 22 ml, 1.000 mp cu deschidere de 44 ml, curent si gaze in apropiere...

€ 15.000

Actualizat acum 2 săptămâni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Sabareni? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Sabareni. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Sabareni vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Sabareni in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Sabareni!

Sunt suficiente ofertele din Sabareni?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Bolintin-Deal (18 oferte) si din Bolintin-Vale (5 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Sabareni consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.