Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Amplasament
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari terenuri constructii Sabareni

teren de vanzare in gulia

‎€ 15.000
  • Tip: Extravilan
  • Suprafata teren: 1000 mp
GULIA -Sabareni, intre paduri, vanzare loturi de 500 mp cu deschidere de 22 ml, 1.000 mp cu deschidere de 44 ml, curent...
Actualizat acum 15 ore

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Sabareni? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Sabareni. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Sabareni vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Sabareni in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Sabareni!

Sunt suficiente ofertele din Sabareni?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Joita (6 oferte) si din Mihailesti (4 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Sabareni consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.