Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Mihailesti - 3 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
3

€ 47.500

  • Intravilan
  • 981 mp

MIHAILESTI, OFER SPRE VANZARE TEREN INTRAVILAN SITUAT PE STRADA VIOLETELOR . ARE TOATE UTILITATILE- CURENT ELECTRIC, APA, CANALIZARE, ASFALT...

€ 47.500

Actualizat acum 5 ore
Arata telefon
1

€ 74.250

  • Intravilan
  • 4950 mp

Teren constructii intravilan, cu suprafata de 4950 mp si o deschidere stradala de 20, in localitatea Mihailesti, cu toate utilitatile la ter...

€ 74.250

Actualizat acum 21 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Mihailesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Mihailesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Mihailesti vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Mihailesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Mihailesti!

Sunt suficiente ofertele din Mihailesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Sabareni (13 oferte) si din Bolintin-Deal (7 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Mihailesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.