Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Amplasament
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari terenuri constructii Otopeni

Teren DN1-2500 MP

‎€ 525.000
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 2500 mp
Vanzare teren intravilan, 2.500 mp, Otopeni, la DN1. Terenul are o suprafata de 2.500 mp cu o deschidere aproximata la...
Actualizat acum 3 ore

Teren DN 1 Otopeni

‎€ 365.000
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 1000 mp
Vanzare teren intravilan, 1000 mp, in zona DN1, Otopeni. Terenul are o suprafata de 1000 mp, cu un front stradal de 18...
Actualizat acum 3 ore

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Otopeni? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Otopeni. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Otopeni vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Otopeni in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Otopeni!

Sunt suficiente ofertele din Otopeni?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Mogosoaia (41 oferte) si din Buftea (28 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Otopeni consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.