Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Amplasament
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari terenuri constructii Targoviste

Vanzare teren intravilan

‎€ 90.000
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 900 mp
Vanzare teren intravilanGalaxy Imob va ofera spre achizitie un teren intravilan in suprafata de 900 mp intr-o zona rezid...
Actualizat acum o săptămână

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Targoviste? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Targoviste. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Targoviste vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Targoviste in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Targoviste!

Sunt suficiente ofertele din Targoviste?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Crevedia (39 oferte) si din Aninoasa (25 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Targoviste consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.