Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Amplasament
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari terenuri constructii Corbeanca

Teren intravilan Corbeanca

‎€ 24.150
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 1920 mp
Teren constructii intravilan, cu suprafata de 1920 mp si o deschidere stradala de 20. Proprietatea se afla situata in pa...
Actualizat acum 18 ore

Teren Corbeanca

‎€ 98.000
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 980 mp
Vanzare teren constructii intravilan, cu o suprafata de 980 mp . Terenul are deschidere la lac, iar frontul stradal are...
Actualizat acum 6 zile

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Corbeanca? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Corbeanca. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Corbeanca vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Corbeanca in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Corbeanca!

Sunt suficiente ofertele din Corbeanca?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Mogosoaia (48 oferte) si din Otopeni (27 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Corbeanca consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.