Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Corbeanca - 11 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
4

€ 98.000

  • Intravilan
  • 980 mp

Vanzare teren constructii intravilan, cu o suprafata de 980 mp . Terenul are deschidere la lac, iar frontul stradal are o deschidere de 19...

€ 98.000

Actualizat acum 5 zile
Arata telefon

€ 203.232

  • Extravilan
  • 25404 mp

Terenul se afla pe raza localitatii Corbeanca. Utilitatile sunt in apropierea terenului. Se poate achizitiona ca investitie pentru dezvoltar...

€ 203.232

Actualizat acum o lună
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Corbeanca? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Corbeanca. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Corbeanca vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Corbeanca in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Corbeanca!

Sunt suficiente ofertele din Corbeanca?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (43 oferte) si din Domnesti (22 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Corbeanca consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.