Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Chiajna - 8 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Cele mai vizualizate anunturi din aceasta categorie
1

€ 511.500

  • Intravilan
  • 3500 mp

Teren liber de constructii in zona Chiajna, 3100mp cu deschidere de 21ml, strazi asfaltate, utilitati, gaze curent la marginea terenului , p...

€ 511.500

Actualizat acum 3 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Chiajna? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Chiajna. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Chiajna vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Chiajna in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Chiajna!

Sunt suficiente ofertele din Chiajna?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (45 oferte) si din Snagov (17 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Chiajna consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.