Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Balotesti - 15 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
6

€ 432.000

  • Intravilan
  • 14400 mp

Terenul se afla in Saftica- apartinand juridic de Comuna Balotesti. Terenul este pretabil pentru constructii locuinte, are apa si curent, ga...

€ 432.000

Actualizat acum 12 ore
Arata telefon
1

€ 1.180.000

  • Intravilan
  • 20000 mp

oferta vanzare teren 20.000 mp, deschidere 80m, utilitati in zona, foarte aproape de Therme, acces DN1, posibilitate de parcelare, ideal inv...

€ 1.180.000

Actualizat acum 9 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Balotesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Balotesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Balotesti vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Balotesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Balotesti!

Sunt suficiente ofertele din Balotesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (37 oferte) si din Bragadiru (20 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Balotesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.