Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari spatii industriale Pantelimon

ZONA EST - PANTELIMON

‎€ 630.000
  • 630 m2
  • Open Space
  • Constructie 2009
Imobilul se afla situat pe B-dul Biruintei in apropiere de Selgros. Suprafata Birouri: 270 ( Parter - 135 mp - 2 birouri...
Actualizat acum 10 ore

Spatiu industrial

‎€ 310.000
  • 1300 m2
  • Compartimentat
  • Suprafata teren: 2117 mp
  • Constructie 1994
Este oferita spre vanzare un spatiu industrial in Pantelimon, pe B-dul Biruintei. Proprietatea dispune de o suprafata ut...
Actualizat acum 2 săptămâni

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Pantelimon? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Pantelimon. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Pantelimon vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Pantelimon in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Pantelimon!

Sunt suficiente ofertele din Pantelimon?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Jilava (6 oferte) si din Afumati (5 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Pantelimon consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.