Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Pret/mp
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Inchirieri spatii industriale Pantelimon

Pantelimon DN3 hala noua 800 mp

‎€ 3.400 / luna
  • 870 m2
  • Compartimentat
  • Suprafata teren: 1500 mp
  • Constructie 2012
Pantelimon DN3 stradal hala noua constructie 2012, suprafata 870 mp , inaltime 8 m , toate facilitatile ,compartimentat...
Actualizat acum o zi

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Pantelimon? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Pantelimon. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Pantelimon inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Pantelimon in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Pantelimon!

Sunt suficiente ofertele din Pantelimon?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Otopeni (5 oferte) si din Voluntari (5 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Pantelimon consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.