Meniu Anunt

Inchirieri spatii industriale Pantelimon - 8 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
Up!
15

€ 6.000 / luna

  • 867 m2
  • Open Space
  • 300 mp
  • 2019

Pantelimon DN3 , spatiu de productie/depozitare/logistica , constructie 2018 , suprafata 1060 mp , compus din 867 mp depozit si 190 mp biro...

€ 6.000 / luna

Actualizat acum 4 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Pantelimon? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Pantelimon. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Pantelimon inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Pantelimon in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Pantelimon!

Sunt suficiente ofertele din Pantelimon?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Popesti-Leordeni (12 oferte) si din Chitila (11 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Pantelimon consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.