Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Chintinici - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
3

€ 68.000

  • 1961 m2
  • Open Space
  • 5400 mp
  • 1970

Proprietatea este un spatiu industrial in suprafata totala de 1,961 mp compus din: C1-hala productie, C2-sopron, C3-depozit de material, amp...

€ 68.000

Actualizat acum o lună
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Chintinici? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Chintinici. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Chintinici vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Chintinici in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Chintinici!

Sunt suficiente ofertele din Chintinici?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Targu Neamt (3 oferte) si din Piatra Neamt (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Chintinici consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.