Meniu Anunt

Inchirieri spatii comerciale Piatra Neamt - 30 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
4

€ 5.880 / luna

  • 840 m2
  • Compartimentat
  • 1989

Spatiu comercial de 840 mp ideal pentru clinica, gradinita, after school, birotica, piese auto etc. Spatiul detine incalzire termica propr...

€ 5.880 / luna

Actualizat acum 6 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii comerciale in orasul Piatra Neamt? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Piatra Neamt. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Piatra Neamt inchirieri de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii comerciale Piatra Neamt in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii comerciale Piatra Neamt!

Sunt suficiente ofertele din Piatra Neamt?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii comerciale din Roman (12 oferte) si din Targu Neamt (12 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Piatra Neamt consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.