Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Piatra Neamt - 14 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
1

€ 34.000

  • Intravilan
  • 830 mp

Teren 830 mp cu utilitati, zona linistita, pitoreasca, putini vecini. Se poate construi o casa sau un duplex. Pentru schita terenului si d...

€ 34.000

Actualizat acum o lună
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Piatra Neamt? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Piatra Neamt. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Piatra Neamt vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Piatra Neamt in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Piatra Neamt!

Sunt suficiente ofertele din Piatra Neamt?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Roznov (1 oferte) si din Ceahlau (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Piatra Neamt consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.