Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari spatii industriale Buftea

Vanzare hala si teren Buftea

‎€ 240.000
  • 800 m2
  • Compartimentat
  • Suprafata teren: 5000 mp
  • Constructie 2016
Teren 5000mp, clădire 800mp. Certificatul de urbanism (pentru constructii) permite construirea a 50% din teren, cu P + 6...
Actualizat acum o zi

Spatiu industrial

‎€ 753.300
  • 5951 m2
  • Compartimentat
  • Constructie 2005
Proprietate mixta, formata din spatii comerciale, spatii de birouri, hale si spatii de locuit, compusa din patru cladiri...
Actualizat acum 6 zile

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Buftea? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Buftea. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Buftea vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Buftea in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Buftea!

Sunt suficiente ofertele din Buftea?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Pantelimon (5 oferte) si din Afumati (5 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Buftea consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.