Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Buftea - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
4

€ 240.000

  • 900 m2
  • Compartimentat
  • 5000 mp
  • 2016

Teren 5000mp, clădire 800mp. Certificatul de urbanism (pentru constructii) permite construirea a 50% din teren, cu P + 6 nivele, ceea ce ins...

€ 240.000

Actualizat acum 2 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Buftea? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Buftea. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Buftea vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Buftea in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Buftea!

Sunt suficiente ofertele din Buftea?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Otopeni (8 oferte) si din Pantelimon (6 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Buftea consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.