Meniu Anunt

Inchirieri spatii industriale Buftea - 6 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
5

€ 4.500 / luna

  • 860 m2
  • Open Space
  • 5000 mp
  • 2009

Hala si birouri zona Buftea, in faza de constructie, 860mp din care 280mp birouri si 580mp hala , teren liber 4200mp,. Toate Utilitatile Se...

€ 4.500 / luna

Actualizat acum 2 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Buftea? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Buftea. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Buftea inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Buftea in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Buftea!

Sunt suficiente ofertele din Buftea?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Chitila (16 oferte) si din Ciorogarla (15 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Buftea consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.