Meniu Anunt

Riverside Residence

Riverside Residence
Suprafete
90-120mp
Preturi
63000-99700

Descriere

BINE ATI VENIT IN CARTIERUL NOSTRU REZIDENTIAL

Riverside Residence te face sa te simti acasa.
Vilele cu gradina au un design inovativ, urban si pot fi personalizate in functie de propriile tale standarde.
Imprejurimile si privelistea frumoasa inconjurate de un rau aduce natura in cadrul vietii familiei tale . Folosim doar materiale de inalta calitate pentru ca vila ta sa dureze o viata.

Riverside Residence este dezvoltat intr-o zona linistita, din Nord-Vestul Bucurestiului intre localitatile Joita si Ulmi, inconjurat de natura, cu o padure si un rau.
Este primul proiect rezidential cu infrastructura completa: drumuri asfaltate, retea de gaze si de electricitate, apa si canalizare, iluminatul public precum si pachetul Triple Play prin fibra optica .

Riverside Residence este proiectat ca o comunitate mica si linistita, adecvata pentru familii, un cartier nou cu parc propriu, loc de joaca si un rau artificial amenajat ca punct de atractie al proiectului.

Pentru a facilita viata rezidentilor, cartierul ofera o gama de servicii, cum ar fi o gradinita, un magazin de tip „Shop&Go” si un serviciu propriu de transport catre Bucuresti cu curse frecvente. Rezidentii care nu dispun de un autoturism pot folosi un serviciu de transport exclusiv, care ii transfera din ansamblu catre statiile de metrou Precizie si Pacii din Vestul Bucurestiului.
Serviciul de paza si protectie este asigurat printr-un card de acces personalizat si intrare video monitorizata.

Casele cu gradina au un design urban si inovator, realizat conform celor mai noi tendinte internationale.
Toate casele sunt rezistente la cutremur si corespund celor mai Inalte standarde vest-europene In domeniul constructiilor.

Tehnicile de ultima generatie si materialele de calitate superioara asigura o rezistenta pe viata a caselor. Acestea sunt usor de Intretinut si sunt dispuse corespunzator pentru a asigura spatii de locuit luminoase si generoase.

Toate casele dispun de o gradina cu terasa pentru a beneficia de viata in aer liber. Arhitectura contemporana ofera numeroase posibilitati de exprimare a propriei personalitati. Rezidentii isi pot personaliza locuintele cu finisaje si materiale la alegere.

Multiple posibilitati de achizitie
Locuintele se pot achizitiona prin programul Prima Casa, credit bancar sau credit ipotecar.

Modele de case : cartierul este format din vile cu doua, trei sau patru dormitoare, cu teren si gradina amenajata.

Un asamblu rezidential iti ofera posibilitatea sa faci parte dintr-o comunitate noua, sigura si cooperanta alaturi de care poti construi un loc mai bun si mai sigur pentru familia ta. Asadar vino si descopera caminul visurilor tale!

Programeaza o vizionare: 0727 182 182
www.imobiliarejoita.ro

Caracteristici

  • - Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!

Localizare

Imobiliare Joita
Dezvoltator imobiliar
Mai multe informatii la
0727 ...afiseaza telefon
0727.182.182
Imobiliare Joita
Dezvoltator imobiliar
0727 ...afiseaza telefon
0727.182.182
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.