Meniu Anunt

Parcului20

Parcului20
Suprafete
38.45 mp - 133.85 mp
Preturi
78.900 euro - 261.377 euro

Descriere

Dezvoltat de Cordia România, companie membră a grupului Futureal, proiectul Parcului20 este construit responsabil pentru a-și menține valoarea în timp și pentru a oferi o locuire de calitate. Poziționat în nordul Bucureștiului, în zona Expoziției, cu acces rapid de pe bulevardele Poligrafiei și Expoziției, proiectul are în vecinătate Parcul Herăstrău și numeroase locuri de petrecere a timpului liber, precum și instituții de învățământ. Stațiile de metrou 1 Mai și Jiului se află în apropiere, iar la mai puțin de 100 de metri de proiect este prevăzută stația Pajura, parte a Magistralei 6 de metrou, linia care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni.

Parcului20 se construiește în două faze de dezvoltare și constă în două clădiri cu o arhitectură modernă, o volumetrie echilibrată și armonioasă și cu o înălţime de unsprezece etaje fiecare. Prima fază a proiectului are ca termen de finalizare luna septembrie a anului 2020 și conține 260 unităţi, iar a doua fază constă în 209 apartamente care vor fi predate în toamna anului 2021. Structura primei faze a fost finalizată în luna februarie a acestui an. În luna martie 2020 pereții de zidărie erau finalizați până la etajul nouă, instalațiile sanitare, electrice și termice erau montate până la etajul opt, iar tâmplăria, inclusiv sticla, era montată până la etajul nouă. Pe lângă finalizarea în întregime a etapelor de mai sus, continuăm lucrările la spațiile comune ale clădirii, precum și la montarea termosistemului cu vată bazaltică pe cele două fațade dominante, dinspre strada Parcului20 și dinspre grădina interioară.

Apartamentele din cadrul acestui proiect au o compartimentare modernă, sunt bine luminate, dispun de terase generoase de până la 70 de metri pătrați, au mai multe balcoane și oferă clienților o priveliște cu totul specială. Apartamentele sunt realizate cu materiale de construcție fabricate de producători care sunt lideri în domeniu, au suprafețe vitrate mari și oferă control inteligent asupra cheltuielilor de întreținere, prin sistemul smart-home integrat marca GEWISS. Fațada izolată cu vată minerală bazaltică și placată parțial cu ALUCOBOND®, tâmplăria SALAMANDER cu șase camere și cu sticlă Saint Gobain tripan, sistemul de încălzire în pardoseală REHAU sunt doar câteva dintre elementele standard care determină o eficiență energetică și termoizolare bine calculată, pentru a asigura control, siguranță și economii ale consumului de energie. De asemenea, am anticipat nevoia de personalizare, astfel că vă propunem o varietate de pachete diferite de finisaje, standard și premium, care pot fi discutate separat cu echipa noastră de consultanți în vânzări.

Iată mai jos o listă cu principalii parteneri din acest proiect:

Antreprenor general Concelex
Parchet pentru trafic intens Tarkett
Sistem smart home integrat Gewiss
Uși premium de exterior și de interior Marcos Martinez Minguela
Sistem de încălzire în pardoseala Rehau
Ceramica de la producătorul internațional STN Ceramica
Obiecte sanitare de la Delta Studio Design
Tâmplărie PVC 6 camere Salamander

Poziția retrasă a ansamblului în raport cu strada Parcului, distanța de 100 de metri dintre clădiri, grădina privată de 3000 de metri pătrați, precum și atenția acordată optimizării spațiilor interioare și a calității execuției sunt alegeri asumate pentru o locuire de calitate în cadrul proiectului. În Parcului20, veți mai observa preocuparea pentru intimitate și confort, prin accesul rapid în ansamblu și în parcarea subterană, recepția pentru rezidenți și vizitatori, parcările amenajate pentru vizitatori, stațiile de încărcare pentru mașini electrice, precum și sistemul de securitate video.

Cordia face parte din grupul Futureal, unul dintre cei importanți dezvoltatori imobiliari și investitori din Europa Centrală și de Est. Avem peste 15 ani de experiență în dezvoltarea de proiecte rezidențiale de calitate în Ungaria și Polonia și ne-am propus ca în România, pe termen mediu, să investim 140 milioane de euro și să finalizăm anual 500 de apartamente. În prezent, dezvoltăm 4.000 de unități în 23 de proiecte din regiune și avem planuri pentru încă 5.000 de locuințe, 20% dintre acestea urmând a fi realizate în România.

Pentru mai multe informații, suntem disponibili la telefon 075 777 55 11 sau [email protected]. De asemenea, vă putem oferi răspunsurile de care aveți nevoie în procesul de documentare și în cadrul unei întâlniri online.

www.parcului20.ro

Caracteristici

  • - Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!

Localizare

Parcului20
Dezvoltator imobiliar
Mai multe informatii la
0759 ...afiseaza telefon
0759.890.890
Parcului20
Dezvoltator imobiliar
0759 ...afiseaza telefon
0759.890.890
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.