Meniu Anunt

Garten Residenz - Private Residential Strejnicu, Ploiesti

Garten Residenz - Private Residential Strejnicu, Ploiesti
Suprafete
143-241 mp
Preturi
222.095-363.121 Euro
Stadiu constructie
Finalizat

Descriere

Proprietati noi, de o calitate impecabila, situate intr-un cartier construit intr-o zona superba situat la intrarea pe Autostrada A3, la 3,4 km de centrul Ploiestiului si la 40 km de Bucuresti.
Proprietatile Garten Residenz sunt vandute direct de catre dezvoltator, cu multiple variante flexibile de plata, fara comision sau alte taxe de intermediere.
Viitoarea dumneavoastra proprietate Garten Residenz face parte dintr-un cartier finisat ireprosabil, fiind considerat imaginea unui grup de companii cu acționariat german specializat in domeniul constructiilor si care este pozitionat pe locul 8 in Romania in Categoria Antreprenori Generali in Constructii editia 2019, top alcatuit de IBC Focus.
Proprietatile in numar de 72 (case plus teren) sunt situate intr-o zona pazita. Intrarea in cartier se face printr-un punct de control cu bariera iar fiecare vila are o curte de cel putin 800 mp.
Un alt avantaj al cartierului, pe langa pozitionarea lui langa o padure de peste 100 hectare, este ca terenul invecinat apartine Aeroclubului Gheorghe Bănciulescu care impune restrictii la construire, acest lucru fiind o garantie ca nu va mai putea construi nimeni in zona cladiri cu regim de inaltime mai mare de P+1.
Exista cinci tipuri de proprietati , patru fiind complet mobilate si functionale in care orice familie se poate muta in 24 de ore, construite de o echipa tanara de arhitecti si designeri care au avut ca principale teme linistea si spatiul intim de care are nevoie o familie, habitatul modern si calitatea constructiilor.

Caracteristici

 • - 72 de vile
 • - Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!

Alte informatii

 • - Dezvoltator S.C BAUPARTNER CONSTRUCT SRL
  • - Incepere Constructie 2017
  • - Finalizare Constructie 2019
  • - Tip Locuinta Vile 4, 5 camere
  • - Tip Imobil Vile P+1, P
  • - Suprafete Utile 143- 241 mp

  Localizare

  GARTEN RESIDENZ-Private Residential
  Dezvoltator imobiliar
  Mai multe informatii la
  0371 ...afiseaza telefon
  0371.477.118
  GARTEN RESIDENZ-Private Residential
  Dezvoltator imobiliar
  0371 ...afiseaza telefon
  0371.477.118
  Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.