Meniu Anunt

Silver Mountain Resort

Silver Mountain Resort
Suprafete
60.25 - 293.28
Preturi
110000 - 270000

Descriere

Situat la poalele Masivului Postavaru, Silver Mountain Resort & SPA este un paradis al celora pasionati de sporturi de iarna, ciclism si drumetii si o oaza de relaxare pentru tine si familia ta, departe de agitatia orasului. Cu dotari premium si facilitati complete, Silver Mountain este alegerea perfecta pentru o locuinta de vacanta.

Silver Mountain Resort este locul ideal pentru iubitorii de natura, oferit in acelasi timp tot comfortul unei rezidente moderne. Complexul este format din patru cladiri, cu apartamente de tip studio, 2, 3, 4 si 6 camere și o cladire ce cuprinde un facilitatile complexului: sala de sport, jacuzzi, piscina interioara, piscina exterioara încălzita, sauna umeda și uscata, un restaurant, un club și două sali de conferintele.

Apartamentele disponibile sunt situate in toate cele patru imobile, ce dispun si de parcare subterana. Pentru a completa conceptul unic, toate apartamentele dispun de terase spatioase, unde va puteti bucura de view-ul superb.

Calitatea constructiei a fost, de asemenea, una dintre prioritati. Imobilul este proiectat pentru a rezista la un seism de 8 grade pe scara Richter, cu partitii realizate din caramida si izolatie termica de 15 cm.

Te invitam sa faci parte din comunitatea Silver Mountain Resort & SPA si sa iti petreci zilele libere in acest paradis montan.

*Casazela Properties reprezinta direct proprietarul si nu percepe comision de la cumparator;

Caracteristici

  • - 4 blocuri de apartamente
  • - 1 imobil multifunctional si parcare subterana

Alte informatii

  • - 2011

Localizare

Casazela Properties
Dezvoltator imobiliar
Mai multe informatii la
0722 ...afiseaza telefon
0722.573.989
Casazela Properties
Dezvoltator imobiliar
0722 ...afiseaza telefon
0722.573.989
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.