Meniu Anunt

North Avenue

11 Proprietati
Suprafete
64-503mp
Preturi
112.000-950.000

Descriere

North Avenue by A|B Imobiliare este un ansamblu rezidențial exclusivist, situat în nordul Capitalei, în zona Voluntari-Pipera. Aflat în construcție, acesta va fi compus din două clădiri, ambele cu un regim de înălțime P+5E+6R+7R, ce vor însuma 101 apartamente. Majoritatea locuințelor vor avea două până la patru camere, acestora adăugându-li-se și penthouse-uri mai spațioase.

Termenul de predare a apartamentelor este prevăzut pentru luna decembrie a anului 2023.

Ansamblul se impune atât prin localizarea sa, în proximitatea polului de business din nordul Bucureștiului, cât și prin arhitectura deosebită, modernă și elegantă, în corelație cu materialele și dotările de calitate superioară utilizate. De remarcat este și componenta de facilități, care a beneficiat, încă din faza de design, de o atenție deosebită din partea dezvoltatorului. Printre acestea se numără spațiile verzi extinse (un total de peste 1.100 de metri pătrați, incluzând un parc privat), cele 123 de locuri de parcare, serviciile de concierge, dar și sala de sport și cafeneaua de lux prevăzute în proiect.

Apartamentele din cadrul North Avenue by A|B Imobiliare dispun de suprafețe și compartimentări diferite – putând răspunde, astfel, unor cerințe variate din partea cumpărătorilor. Unitățile cu două camere se încadrează între aproximativ 64 și 99 de metri pătrați, cele cu trei camere, între circa 91 și 197 de metri pătrați, iar cele cu patru camere, între 192 și 205 metri pătrați. Desfășurate pe 2 etaje, penthouse-urile au suprafețe cuprinse între 487 și 503 metri pătrați. Toate apartamentele sunt prevăzute cu terase spațioase, chiar două per unitate locativă, suprafețele acestora ajungând până la 89 de metri pătrați.

Fiecare apartament va dispune de sistem smart home și de încălzire prin pardoseală. În plus, proprietarii vor putea achiziționa una dintre cele 20 de boxe de depozitare incluse în proiect. Ambele blocuri vor avea fațadă ventilată, soluție recunoscută pentru faptul că încetinește considerabil degradarea în timp a exteriorului clădirilor.

Locuințele din North Avenue by A|B Imobiliare se pretează atât unei achiziții pentru uzul propriu, cât și uneia în scop investițional. Acestea sunt menite să răspundă exigențelor persoanelor care, deși lucrează în Capitală, visează ca acasă să se bucure de un confort deosebit, de liniște și de toate cele necesare pentru o completă relaxare.

Caracteristici:
- 2 clădiri de apartamente
- 101 unități locative
- Locuințe cu 2, 3, 4 camere și penthouse-uri
- Terase spațioase, de până la 89 mp
- Sistem de încălzire prin pardoseală
- Sistem smart-home
- Peste 1.100 mp de spații verzi, inclusiv parc privat
- 123 de locuri de parcare supraterane
- Sală de sport
- Cafenea de lux

Alte informații:
- A|B Imobiliare, dezvoltator cu capital 100% autohton
- Ansamblu în construcție
- Materiale și dotări de calitate superioară
- Fațadă ventilată
- Boxe de depozitare
- Prețuri variabile în funcție de amplasarea unității locative
- Termen de livrare: decembrie 2023

II. Text anunț:

North Avenue este un ansamblu rezidențial exclusivist, amplasat în zona Voluntari-Pipera, în proximitatea polului de business din nordul Capitalei. Acesta va fi compus din două clădiri, stiucturate pe P+5E+6R+7R, și va avea 101 apartamente – cu două, trei și patru camere, dar și penthouse-uri.

Proiectul dezvoltat de A|B Imobiliare se distinge prin conceptul arhitectural elegant, ce armonizează elemente de inspirație clasică cu unele moderne, ca și prin materialele și dotările de calitate superioară utilizate. Ambele blocuri vor avea fațadă ventilată, soluție apreciată atât pentru aspectul estetic deosebit, cât și pentru faptul că încetinește considerabil degradarea în timp a exteriorului clădirilor.

Printre facilitățile de care vor beneficia viitorii locatari ai ansamblului se numără spațiile verzi extinse, de peste 1.100 de metri pătrați, inclusiv un parc privat, cele 123 de locuri de parcare, serviciile de concierge, dar și sala de sport și cafeneaua de lux prevăzute în proiect.

Aflat momentan în construcție, complexul are ca termen de livrare luna decembrie a anului 2023.Caracteristici

  • - 2 blocuri
  • - 1100 spatii verzi
  • - locuri parcare
  • - sala de sport
  • - coffee shop
  • - incalzire in pardoseala
Tipuri proprietati Suprafata Pret Anunturi
Apartamente 2 camere 60 - 67 m2 €129000 - €159315 5
Apartamente 3 camere 83 - 94 m2 €210906 - €245402 6

Localizare

Vezi toate proprietatile
North Avenue by A|B Imobiliare
Dezvoltator imobiliar
Mai multe informatii la
0310 ...afiseaza telefon
0310.051.572
North Avenue by A|B Imobiliare
Dezvoltator imobiliar
0310 ...afiseaza telefon
0310.051.572
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.