Meniu Anunt

Hann Harmony

5 Proprietati
Hann Harmony
Suprafete
110.05-184.70mp
Preturi
154.000-258.580

Descriere

HANN Harmony este un proiect rezidențial elegant, special conceput pentru cei care visează să trăiască într-o adevărată armonie cu ceea ce-i înconjoară.
Amplasate în zona de nord a Bucureștiului, în Ștefăneștii de Jos, vilele din HANN Harmony sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de avantajele a două stiluri de viață diferite: să se detașeze de stresul vieții în oraș, dar fără a renunța la vreunul dintre beneficiile acesteia. Locatarii proiectului, în special cei care au copii, se vor bucura din plin de liniștea și siguranța locuirii într-o casă modernă, complet echipată, într-una din suburbiile capitalei.

Fie că sunt români, fie că sunt expați care lucrează pentru o corporație cunoscută, cu siguranță aceștia vor aprecia apropierea de aeroport, dar și față de numeroasele clădiri de birouri din polul de birouri format în zona Pipera-Tunari (și, de acolo, accesul facil către celelalte puncte de interes ale orașului, inclusiv centrul). Cei care vor achiziționa o proprietate în HANN Harmony, fie pentru uzul propriu, fie ca investiție, pentru închirierea ulterioară, vor beneficia, totodată, de oportunitățile de a face cumpărături în zonă, printre care se numără Băneasa Mall, o destinație ușor accesibilă cu mașina.

Prima fază de construcție va fi alcătuită din 124 de vile moderne, cu grădini private spațioase – alături de facilități precum piscine, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii etc.
Termenul estimat pentru finalizarea celei dintâi faze fiind stabilit pentru vara lui 2024.

PROJECT MANAGEMENT

Când vine vorba de confortul locuirii, știm că acesta depinde, în bună parte, de întreținerea zonelor comune – și nu doar de cea a caselor în sine.

PISCINĂ

HANN Harmony va avea o piscină semiolimpică, spre încântarea tutror rezidenților. Pentru că ce poate fi mai răcoritor decât o tură bună de înot pe timp de vară?


MEDIU NATURAL

Am ales soluții de construcții moderne și am reușit, totodată, să integrăm în designul nostru cât de mult posibil din natura înconjurătoare.


PLANIFICARE URBANĂ

Am decis să dezvoltăm un proiect de case individuale, în loc de clădiri de apartmente – reușind astfel să ușurăm presiunea asupra traficului către și dinspre oraș.


TEREN DE TENIS

Ca răspuns la dorința tot mai mare a oamenilor de a avea un stil de viață activ, am prevăzut variate opțiuni pentru cei pasionați de sport.


Pentru a-ți face o imagine mai cuprinzãtoare asupra a tot ceea ce avem de oferit, programeazã o întâlnire cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzãri!

Caracteristici

  • - 124 vile
  • - piscina
  • - teren tenis
  • - locuri de joaca
Tipuri proprietati Suprafata Pret Anunturi
Case/Vile 3 camere 86 m2 € 154070 1
Case/Vile 4 camere 101 - 110 m2 €172900 - €202260 3
Case/Vile 5 camere 145 m2 € 258580 1

Localizare

Vezi toate proprietatile
Hann Office
Dezvoltator imobiliar
Mai multe informatii la
0310 ...afiseaza telefon
0310.052.001
Hann Office
Dezvoltator imobiliar
0310 ...afiseaza telefon
0310.052.001
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.