Meniu Anunt

Axxis Nova Resort&SPA - bloc Madrid

14 Proprietati
Axxis Nova Resort&SPA - bloc Madrid
Suprafete
54-224
Preturi
79000-585000

Descriere

Conceptul integrat AXXIS Nova va duce luxul pe malul Mării Negre la cel mai înalt nivel. Fie că îți dorești o casă de vacanță sau o oportunitate de investiție sigură pe viitor, Vis e AXXIS, iar visul tău tocmai a devenit realitate!

Imagineaza-ti cum ar fi sa iti bei cafeaua in apartamentul tau cu vedere la mare... Alege apartamentele AXXIS Nova si vei descoperi cele mai frumoase experiente si cele mai inalte standarde si facilitati de pe litoralul romanesc.

Constructia pentru blocul Madrid a fost demarata! Grabeste-te sa rezervi unul dintre apartamentele de lux cu vedere la Marea Neagra!

Primul bloc cu apartamente de 5*, Madrid, se ridica langa viitoarea promenada, in imediata apropiere a plajei AXXIS Nova Resort&SPA. Madrid are 9 etaje, 3 scari si 252 apartamente. Un numar mare de apartamente au fost deja rezervate! Nu rata cea mai buna investitie si cea mai frumoasa priveliste din Mamaia Nord!

O investiție într-un apartament de lux al AXXIS Nova va da unul dintre cele mai mari randamente, segmentul high-end fiind unicul care nu își pierde din valoare peste ani, având garanția calității atât a materialelor folosite, cât și a facilităților oferite la cel mai înalt nivel. LUX e AXXIS!

AXXIS Nova Resort & SPA este situat în Mamaia Nord, la câțiva pași distanță de zona cluburilor faimoase și de lux: Nuba, Loft, Breeze, Ego, Fratelli etc.

✅Apartamente de lux cu vedere la mare

✅20.000 metri pătrati de plajă privată în Mamaia Nord

✅Oportunitate extraordinară de investiție și asigurare a unui venit pasiv pe termen lung, cu o profitabilitate maximă

✅3 stiluri de amenajare interioară: Luna, Solis, Axxis.

✅Piscină exterioară incalzită de 900 metri pătrați

✅SPA Center cu picină interioară și exterioară încălzită și servicii terapeutice, masaj, saună, jacuzzi și cosmetică

✅Terenuri de volei, tenis și fotbal

✅Hotel de animale interior-exterior

✅Zona de relaxare pe iarbă cu baldachine, grădina amenajată în stil francez, grădina cu cireși japonezi, piațeta cu oglinzi la infinit, piațeta între blocuri cu oglindă de apă, palmieri.

✅Rooftop gardens

✅Spații comerciale de lux, cafenele și restauranteClick aici pentru a descoperi universul AXXIS Nova: https://axxisnova.ro/roCaracteristici

  • - Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!

Alte informatii

  • - GPM Grup Petrol Marin SRL
Tipuri proprietati Suprafata Pret Anunturi
Garsoniere 47 - 50 m2 €79000 - €120000 5
Apartamente 2 camere 55 - 102 m2 €126000 - €335000 6
Apartamente 3 camere 81 - 97 m2 €253000 - €285000 3

Localizare

Vezi toate proprietatile
AXXIS Nova
Dezvoltator imobiliar
Mai multe informatii la
0310 ...afiseaza telefon
0310.051.509
AXXIS Nova
Dezvoltator imobiliar
0310 ...afiseaza telefon
0310.051.509
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.