Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Gruiu - 4 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
1

€ 271.700

  • Intravilan
  • 24700 mp

Compania Romtor va propune un teren cu o suprafata de 24700 mp, situat in comuna Gruiu, sat Silistea Snagovului, tipul zonei este rezidenti...

€ 271.700

Actualizat acum 19 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Gruiu? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Gruiu. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Gruiu vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Gruiu in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Gruiu!

Sunt suficiente ofertele din Gruiu?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (43 oferte) si din Domnesti (27 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Gruiu consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.