Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Mogosoaia - 6 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Premium
15

€ 360.000

  • Intravilan
  • 4078 mp

Vă oferim spre vânzare teren de construcție intravilan . Este ideal pentru construcție de case , având o suprafață de 4078 mp. Terenul are...

€ 360.000

Actualizat acum 2 zile
Arata telefon
Premium
13

€ 362.075

  • Intravilan
  • 14483 mp

Teren constructii, cu o suprafata de 14483 Terenul are fronturi stradale: 1 , cu o deschidere de 130.In fata terenului se afla toate utilit...

€ 362.075

Actualizat acum o săptămână
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Mogosoaia? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Mogosoaia. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Mogosoaia vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Mogosoaia in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Mogosoaia!

Sunt suficiente ofertele din Mogosoaia?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (39 oferte) si din Snagov (21 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Mogosoaia consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.