Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Magurele - 21 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Premium
Up!
5

€ 108.000

  • Intravilan
  • 2550 mp

Terenul se afla in zona Soseaua Bucuresti- Magurele, in planul 2, pana in linia de centura. Este o zona industriala. La teren este curent tr...

€ 108.000

Actualizat acum 23 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Magurele? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Magurele. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Magurele vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Magurele in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Magurele!

Sunt suficiente ofertele din Magurele?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (41 oferte) si din Bragadiru (31 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Magurele consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.