Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Ciolpani - 11 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Cele mai vizualizate anunturi din aceasta categorie
Up!
3

€ 25.000

  • Intravilan
  • 2000 mp

TEREN CIOLPANI Vanzare teren intravilan, 2000 mp, stradal, gard pe toata suprafata, constructii in stanga si in dreapta, gaze si curent ele...

€ 25.000

Actualizat acum 15 ore
Arata telefon
1

€ 160.000

  • Intravilan
  • 10625 mp

CIOLPANI - DN1A, OFER SPRE VANZARE TEREN INTRAVILAN, IN SUPRAFATA DE 10625MP, DESCHIDERE 23 METRI LA DN1A. TERENUL SE PRETEAZA PENTRU CONST...

€ 160.000

Actualizat acum 12 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Ciolpani? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Ciolpani. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Ciolpani vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Ciolpani in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Ciolpani!

Sunt suficiente ofertele din Ciolpani?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (45 oferte) si din Snagov (22 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Ciolpani consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.