Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Cernica - 9 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
2

€ 6.037.590

  • Intravilan
  • 44070 mp

Teren pentru dezvoltare rezidentiala. Acces direct din doseaua principala. Se preteaza pentru case, vile sau blocuri cu regim mic de inalt...

€ 6.037.590

Actualizat acum 2 luni
Arata telefon

€ 2.910.000

  • Intravilan
  • 36375 mp

Gazele si curentul electric la aproximativ 150m.Deschidere la lac 420m. Terenul se preteaza la o dezvoltare rezidentiala pentru case, vile...

€ 2.910.000

Actualizat acum 2 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Cernica? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Cernica. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Cernica vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Cernica in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Cernica!

Sunt suficiente ofertele din Cernica?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Otopeni (47 oferte) si din Domnesti (25 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Cernica consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.