Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Breazu - 16 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
5

€ 19.460

  • Intravilan
  • 973 mp

Agentia Imobiliara Casa Alba va prezinta spre vanzare un teren intravilan cu suprafata de 973mp, situat in Breazu, cu acces pe drum privat....

€ 19.460

Actualizat acum 11 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Breazu? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Breazu. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Breazu vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Breazu in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Breazu!

Sunt suficiente ofertele din Breazu?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Iasi (154 oferte) si din Miroslava (34 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Breazu consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.