Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Miroslava - 13 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
9

€ 6.500

  • Intravilan
  • 500 mp

Ultimele 5 Parcele de teren Intravilan Vorovesti Miroslava. Terenul este intravilan cu suprafete de 500-700 mp/parcela, fiind drept si cu...

€ 6.500

Actualizat acum 9 ore
Arata telefon

€ 22.000

  • Intravilan
  • 1000 mp

Va propunem spre vanzare teren intravilan situat in Miroslava, cu utilitatile in imediata apropiere. Terenul se poate parcela in functie de...

€ 22.000

Actualizat acum 3 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Miroslava? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Miroslava. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Miroslava vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Miroslava in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Miroslava!

Sunt suficiente ofertele din Miroslava?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Iasi (69 oferte) si din Barnova (5 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Miroslava consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.