Meniu Anunt

Vanzari terenuri agricole Corbeanca - 2 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Amplasament
  
Front stradal
Tip Specific
Salveaza cautarea
3

€ 93.450

  • Intravilan
  • 2670 mp

Teren agricol intravilan,localizat in comuna Corbeanca,sat Mechea, cu o suprafata de 2670. Terenul are pretul de 35 €/mp.Deschidere:fata-65,...

€ 93.450

Actualizat acum 2 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri agricole in orasul Corbeanca? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Corbeanca. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri agricole pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Corbeanca vanzari de terenuri agricole!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri agricole Corbeanca in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri agricole? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri agricole Corbeanca!

Sunt suficiente ofertele din Corbeanca?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri agricole din Afumati (5 oferte) si din Voluntari (3 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Corbeanca consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.