Meniu Anunt

Vanzari terenuri agricole Popesti-Leordeni - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Amplasament
  
Front stradal
Tip Specific
Salveaza cautarea
1

€ 3.480.000

  • Extravilan
  • 58000 mp

Terenul este situat pe Splaiul Unirii (zona Popesti Leordeni) in vecinatatea ansamblului rezidential Cofort City. Conform PUG-ului Popesti L...

€ 3.480.000

Actualizat acum o lună
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri agricole in orasul Popesti-Leordeni? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Popesti-Leordeni. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri agricole pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Popesti-Leordeni vanzari de terenuri agricole!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri agricole Popesti-Leordeni in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri agricole? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri agricole Popesti-Leordeni!

Sunt suficiente ofertele din Popesti-Leordeni?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri agricole din Afumati (2 oferte) si din Pipera (2 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Popesti-Leordeni consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.